Shqip Română

Regjistrohuni Tani

Duke qene se edhe nje pjese e ekipit tone te Tricolor.al kane studiuar ne Rumani, kemi menduar qe te ndertojme nje database me studente aktuale dhe ish-studente nga Shqiperia qe studiojne apo kane studiuar ne Rumani. Qellimi i ketij database eshte te ndertojme nje grup dhe nje menyre komunikimi me te gjithe keta persona te cilet mund te jene te interesuar te bashkepunojne me ne ne kete projekt apo ne projekte te tjera; persona te cilet kane deshire te behen pjese e evenimenteve tona apo evenimenteve qe do te mund te organizojme ne bashkepunim me Ambasaden e Rumanise ne Shqiperi; apo persona te cilet kane deshire te marrin informacione dhe njoftime te ndryshme ne lidhje me projektin tone dhe aktivitetet tona.

Bazuar ne legjislacionin ne fuqi, te dhenat tuaja do te ruhen me fanatizem dhe do te perdoren vetem per ceshtjet e siperpermendura dhe ceshtje te lidhura me to dhe garantojme sigurine e tyre ne limitet e kapaciteteve teknologjike.