Shqip Română
“Një urë poetike ndërkulturore midis Lasgush Poradecit dhe Mihai Eminescut”
Kultura

“Një urë poetike ndërkulturore midis Lasgush Poradecit dhe Mihai Eminescut”

"Gersa Rrudha sjell Hegelin në përkthim"
Kultura

"Gersa Rrudha sjell Hegelin në përkthim"

NË VËMENDJE: KRISTO SOTIRI
Kultura

NË VËMENDJE: KRISTO SOTIRI

"Këshillë"
Kultura

"Këshillë"

Java Evropiane, Pogradec
Kultura

Java Evropiane, Pogradec