Shqip Română
Vizita zyrtare në Tiranë e ministres së Punëve të Jashtme të Rumanisë, Znj. Luminița Odobescu
Politikë

Vizita zyrtare ...

15 nëntor 2023
Rumania Kampione Bote për herë të parë në minifutboll
Sporti

Rumania Kampion...

4 nëntor 2023
25 minuta magjike! Shqipëria U21 thyen Rumaninë dhe konfirmohet në krye
Sporti

25 minuta magji...

12 shtator 2023
Korca mirëpret evenimentin kulturor “Miqësia historike midis dy kulturave Shqipëri - Rumani”
Kultura

Korca mirëpret...

23 nëntor 2022
Notat që na bashkuan me Rumaninë, flet pasardhësja e kompozitorit rumun të himnit kombëtar shqiptar
Ne Media

Notat që na ba...

23 shtator 2022
  • element_1
  • element_2
  • element_3