Shqip Română
Ne Media

Bukureshti, “Dikur ishte sikur Amerika”

BALKAN PROJECT, një emision që do të flasë shqip në gjithë Ballkanin. Balkan Project është një format risi ku gazetarja Ilnisa Agolli do të udhëtojë në gjithë Ballkanin jo vetëm për të gjetur rrënjët, por padyshim duke nxjerrë në pah edhe këndin historik e turistik të vendeve kryesore të Ballkanit. Pa harruar ndikimin/ kontributin e shqiptarëve përtej kufinjëve të Shqipërisë. Në këtë episod të këtij emisioni do të diskutohet rreth Rumanisë në tërësi por rreth Bukureshtit në veçanti ku fokusi do të jetë tek marrdhëniet e mira historike që kanë pasur popujt tanë dhe në ndihmën që populli rumun dhe qeveritë rumune kanë dhënë për Shqipërinë dhe shqiptarët.

VIDEO

Postime të Ngjashme