Shqip Română
Njoftime

Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023

Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023

Më 30 nëntor 2023, Ambasada e Rumanisë në Republikën e Shqipërisë organizoi në ambjentet e Hotel Tirana International, pritjen tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë.

Në këtë aktivitet morën pjesë ministra të kabinetit shqiptar, zëvendësministra, përfaqësues të autoriteteve vendore, drejtues të kulteve fetare në R. Shqipërisë, si dhe drejtues të organizatave arumune në R. Shqipërisë.

Burimi: Ambasada României în Republica Albania

GALERI FOTOGRAFISH

Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023
Pritja tradicionale kushtuar Ditës Kombëtare të Rumanisë 2023

Postime të Ngjashme